Lifestyle

Meghálálja a tested, ha minden nap eszel ebből: nemcsak vitaminbomba, de a pluszkilókat is leolvasztja ez a zseniális étel

A savanyúságot nemcsak az íze, hanem jótékony élettani hatásai miatt is érdemes beépíteni a mindennapi étrendbe; cikkünkben kifejtjük, mennyi mindent fogsz tapasztalni, ha így teszel!

Sok mindenben segít

A magyar konyha legkedveltebb nyersanyagai közé tartozik a káposzta, főként annak savanyított verziója, amely magába foglalja mindazt, ami az emberi szervezetnek különösen hasznos: vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjéket és azok felszívódását segítő jófajta savakat, méregtelenítő anyagokat, rostokat, valamint szénhidrátokat. Ám ez a közkedvelt „köret” ennél jóval többre is képes: talán nem is sejted, milyen előnyökkel jár, ha az étrended részévé teszed. Galériánkban eláruljuk, miért éri meg savanyú káposztát fogyasztani a lehető leggyakrabban:

A savanyú káposztában található jótékony hatású baktériumok, probiotikumok kifejezetten jót tesznek az emésztésnek, emellett helyreállítják a bélflóra egyensúlyát. Rendszeres fogyasztásával csökkenthetőek olyan kellemetlen tünetek, mint a hasmenés, a székrekedés, a puffadás és a túlzott gázképződés.
Kattints a további képekért!

A rántotta az egyik legfinomabb és legtáplálóbb reggeli, ráadásul még a diétába is beilleszthető, ha hozzáadunk egy titkos összetevőt.

Leadfotó: 123rf

Forrás: SóBors

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta...
Lifestyle
Nincs annál kellemetlenebb, mikor a legnagyobb szükség idején az embernek lövése sincs arról, hogyan kell használnia a vécét.
Fashion&Beauty
Amikor bekukkantunk egy nő szekrényébe, valószínűleg rengeteg farmernadrágot találunk, melyeken mind más és más méret van jelezve, mégis ugyanolyan jól állnak a gardrób tulajdonosának. Vajon miért...