Lifestyle

Az esőerdőben futott maratont a nő: hátborzongató alak tűnt fel a róla készült képen

Egy kőkemény maratonon fotózta le a nőt a barátja, majd amikor jobban megnézték a képet, kiderült: a nő az életéért futott.

Maraton

Kay Borleis 14 éves kora óta imád futni, és régi álma volt a Hawaii-i HURT100 nevű verseny, ahol az esőerdőn át kell 161 km-t futniuk a versenyzőknek. 2019-ben nevezett be a versenyre, aminek az utolsó körében megsérült, így fel kellett adnia. "De nem ez volt az egyetlen meghatározó emléke annak a napnak" - írja a TWN.hu, és hozzáteszik: amikor Kay és futótársa, Cassie hazatértek, fotókat küldtek a családjuknak a versenyről. Szinte percekkel később az édesanyja rémülten hívta őt, ugyanis hátborzongató dolgot szúrt ki az egyik fotón. Egy titokzatos alak áll az erdőben, néhány méterre a gyanútlanul versenyző Kaytől.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Sztárok
Metzker Viki is bekerült a nyertesek közé a Joy Social Media Award díjátadón, méghozzá a #Hallgasshazait kategóriában.