Lifestyle

Tudod mit jelentenek a Rascette vonalak? Erről árulkodnak a csuklódon lévő csíkok

Életünkről, személyiségünkről és lelkünkről árulkodnak ezek a vonalak. Ha kíváncsi vagy, hogy a tieidből mi olvasható ki, pörgess tovább!

Karkötővonalak

A legtöbb ember általában a tenyérjóslásban hisz, így nem tulajdonítanak nagy jelentőséget a csuklókon elhelyezkedő ráncocskáknak. A karkötővonalak (más néven Rascette vonalak vagy csuklóvonalak) a tenyerek és a csuklók kapcsolódási pontjánál helyezkednek el és gyakran többet elárulnak, mint a tenyerünkön található vonalak. Az olvasási elv szerint a férfiaknál a bal, a nőknél a jobb karról érdemes tájékozódni. Az emberek többsége három ilyen vonallal rendelkezik, ám vannak kivételek. Számos dolgot megállapíthatunk a Rascettekből, sőt nagyon sok minden kiderülhet a jövőnkről is. Fogj egy tollat és rajzold be a saját vonalaid, majd lapozd fel a galériát a jelentésekért!

A három vonal korra lebontva: Legfelső vonal - 28 év alatti időszakodat jelöli Középső vonal - 28-56 év közötti időszakodat jelöli Alsó vonal - 56 év feletti időszakodat jelöli A vonalak az egészségügyi állapotunkról és a pénzügyi helyzetünkről árulkodhatnak életszakaszainkra lebontva.
Kattints a további képekért!

Számos árulkodó jele lehet annak, hogy egy nárcisztikus személlyel hozott össze a sors, ilyen többek között az aláírásuk is. Mutatjuk az árulkodó jeleket, olvass tovább!

Leadfotó: 123RF

VIA

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Lifestyle
Ez a fantasztikus ízű növény jól jöhet, ha elfogy otthon a Vegeta vagy a Delikát, ugyanis egy az egyben olyan aromát csempész majd az ételbe főzés közben, mintha a boltban vásárolt ételízesítők...
Lifestyle
A fagyasztó az egyik legzseniálisabb konyhai gép, amibe szinte bármit bedobhatunk – ám a sajtok esetében ezt már nem lehet ennyire konkrétan kijelenti, ugyanis nem mindegyik fajta alkalmas arra, hogy...
Sztárok
Az olyan sztárokat, mint Sir Elton John, Lionel Messi és Jennifer Aniston oroszbarát idézettel ábrázolták az interneten. Természetesen a hírességek sosem állítottak ilyet.