Lifestyle

Jön a világ legkeresettebb webböngészőjének fizetős változata

A Google a Cloud Next 24 konferencián árult el részleteket böngészője, a Chrome új változatáról.

Biztonságosabb lesz, mint a korábbi verziók

A Google Chrome napjainkban is a világ legnépszerűbb böngészője, nem csoda hát, ha minden, a szolgáltatás jövőjét komolyan érintő változtatás kiemelt közfigyelmet vonz. Nos, a Google a Cloud Next 24 nevű konferecián árult el pontos részleteket a Chrome új verziójáról, mely a fáma szerint jóval biztonságosab lesz a korábbi változatoknál. De ezen felül milyen újításokat is tartogat a felhasználók számára, pontosan milyen célcsoportok igényeihez szabják, és - természetesen ez a legfontosabb kérdés - mennyit kell majd fizetni érte? A válaszokat a galériában találod: lapozz!

A fizetős Chrome Enterprise Premium nevű kiadásáért havonta 6 dollárt, vagyis 2150 forintot kell majd fizetniük az ügyfeleknek.
Kattints a további képekért!

Váratlan lépést mérlegel a Google, és ezzel sok felhasználót magára haragíthat.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Arra biztosan nem fogunk tudni tudományos bizonyítékot szállítani senkinek, hogy egy ékszeren lehet-e rontás, de hogy zálogba be lehet adni őket, az biztos.
Utazás
A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ a magyarországi fürdővizeket vizsgálta. Akadnak olyan strandok, amik kifogásolható minősítést kaptak.
Sztárok
Cindy Crawford neve az egész világon mindenki számára ismerős, ahogyan elbűvölő vonásait sem könnyű elfelejteni – mégis, az általa nemrég közzétett képeken egy pillanatra rá sem ismertünk.