Lifestyle

Tudod mit jelentenek a Rascette vonalak? Erről árulkodnak a csuklódon lévő csíkok

Életünkről, személyiségünkről és lelkünkről árulkodnak ezek a vonalak. Ha kíváncsi vagy, hogy a tieidből mi olvasható ki, pörgess tovább!

Karkötővonalak

A legtöbb ember általában a tenyérjóslásban hisz, így nem tulajdonítanak nagy jelentőséget a csuklókon elhelyezkedő ráncocskáknak. A karkötővonalak (más néven Rascette vonalak vagy csuklóvonalak) a tenyerek és a csuklók kapcsolódási pontjánál helyezkednek el és gyakran többet elárulnak, mint a tenyerünkön található vonalak. Az olvasási elv szerint a férfiaknál a bal, a nőknél a jobb karról érdemes tájékozódni. Az emberek többsége három ilyen vonallal rendelkezik, ám vannak kivételek. Számos dolgot megállapíthatunk a Rascettekből, sőt nagyon sok minden kiderülhet a jövőnkről is. Fogj egy tollat és rajzold be a saját vonalaid, majd lapozd fel a galériát a jelentésekért!

A három vonal korra lebontva: Legfelső vonal - 28 év alatti időszakodat jelöli Középső vonal - 28-56 év közötti időszakodat jelöli Alsó vonal - 56 év feletti időszakodat jelöli A vonalak az egészségügyi állapotunkról és a pénzügyi helyzetünkről árulkodhatnak életszakaszainkra lebontva.
Kattints a további képekért!

Számos árulkodó jele lehet annak, hogy egy nárcisztikus személlyel hozott össze a sors, ilyen többek között az aláírásuk is. Mutatjuk az árulkodó jeleket, olvass tovább!

Leadfotó: 123RF

VIA

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.