Meztelenül is bomba teste van Dakota Johnsonnak - Fotók

Ezt teszi érte.

Dakota Johnson alakformálási tippjei

Pár napja került mozikba A szürke ötven árnyalata-trilógia utolsó része, A szabadság ötven árnyalata, és hiába a kritikusok lesújtó véleménye, a történetet lezáró alkotás ugyanúgy tarol(t) a mozikban, mint az előző kettő. Ha minket kérdeztek, szerintünk egyetlen jó dolog volt ebben az egész "szürkeötvenárnyalata"-jelenségben, mégpedig Dakota Johnson, akinek a nevét végre az egész világ megismerte. Melanie Griffith és Don Johnson 28 éves lánya gyönyörű, stílusos, és amikor nem ebben a förmedvény ál-erotikus sztoriban szerepel, akkor remekül látszik, milyen izgalmas színésznő.

Dakota a trilógia korábbi darabjaihoz hasonlóan A szabadság ötven árnyalatában is sokat meztelenkedett, így nem tehette meg, hogy petyhüdt, izomtalan alakkal lép a kamerák elé. Nem is tette: egy remek edzéstervvel hozta formába magát, amelynek részleteiről a galériánkban olvashatsz többet.

Dakotát a sztártréner, Ramona Braganza edzette, akinek ügyfelei között olyan nagy nevek szerepelnek, mint Halle Berry, Anne Hathaway és Kate Beckinsale. Az edző egyébként a 3-2-1 módszer kitalálója, amely 3 kardió, 2 erősítő és 1 core tréningből áll.
Kattints a további képekért!

Van mit tanulni a gyönyörű színésznőtől öltözködés terén.

Fotók: Instagram; Leadfotó: Profimedia - Red Dot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!