Fashion&Beauty

A stílus ötven árnyalata: divatleckék Dakota Johnsontól

Van mit tanulni a gyönyörű színésznőtől öltözködés terén.

Stílusos és gyönyörű

A szürke, a sötét és a szabadság. Hogy mi a közös bennük? Mindegyiknek van 50 árnyalata, és hamarosan bemutatásra kerül a trilógia utolsó része... Az amerikai színésznő filmes pályafutása valószínű már akkor eldőlt, amikor megszületett Melanie Griffith és Don Johnson lányaként. Gyermekként modell karrierről álmodozott, amiben később nagy sikereket is elért. Szülei válását követően sem volt nehéz elindulnia Hollywood sikerre vezető útján. Közel tíz éve depütált édesanyja oldalán a Tűzforró Alabama című filmben, amit nem mellékesen nevelőapja Antonio Banderas rendezett. A fiatal színésznő azóta több filmben is kapott főszerepet, de az igazi áttörést és a világhírnevet a Szürke ötven árnyalata című film hozta meg. Dakota Johnson.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotó: Zámbó Vörös Viktória

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...