Fashion&Beauty

A stílus ötven árnyalata: divatleckék Dakota Johnsontól

Van mit tanulni a gyönyörű színésznőtől öltözködés terén.

Stílusos és gyönyörű

A szürke, a sötét és a szabadság. Hogy mi a közös bennük? Mindegyiknek van 50 árnyalata, és hamarosan bemutatásra kerül a trilógia utolsó része... Az amerikai színésznő filmes pályafutása valószínű már akkor eldőlt, amikor megszületett Melanie Griffith és Don Johnson lányaként. Gyermekként modell karrierről álmodozott, amiben később nagy sikereket is elért. Szülei válását követően sem volt nehéz elindulnia Hollywood sikerre vezető útján. Közel tíz éve depütált édesanyja oldalán a Tűzforró Alabama című filmben, amit nem mellékesen nevelőapja Antonio Banderas rendezett. A fiatal színésznő azóta több filmben is kapott főszerepet, de az igazi áttörést és a világhírnevet a Szürke ötven árnyalata című film hozta meg. Dakota Johnson.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotó: Zámbó Vörös Viktória

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.