17 hatékony módja annak, hogy 2017-ben fittebbek, vékonyabbak és formásabbak legyünk

Ha az a célod jövőre, hogy életmódot váltasz, többet edzel és egészségesebben eszel, vagyis sokkal fantasztikusabban szeretnél kinézni, mint ezelőtt valaha, akkor imádni fogod ezeket a tippeket.

1. Erősítés 3-szor egy héten

A heti 1 alkalommal való erősítés is több, mint a semmi. De ha igazán jó eredményeket szeretnél elérni, akkor a heti 3 nap legyen a minimum, amikor időt szentelsz az erősítő edzéseknek (kettlebell, súlyzós edzés, calisthenics stb.).

2. Kardiózz minél többet!

Ha az erősítés nem is fér bele (mindig), de a legalább kétnaponta végzett állóképességi edzés kapjon helyet az életedben. Mindegy, hogy 60 percre lemész az edzőterembe valamelyik kardiógépen mozogni, vagy a természetben futsz fél órát, netán egy aerobic teremben izzadsz 45 percet, a lényeg, hogy adj a pulzusodnak. A súlyod hamarosan csökkenni fog, az tuti!

3. Váltogasd a sebességet!

Emeld a súlyt nagyon lassan, tartsd meg középúton és engedd le gyorsan. Ilyen módszerekkel változatosabbá teheted az erősítő edzéseket. Mindegy, hogy fekvőtámaszról van szó vagy súlyemelésről, a lényeg, hogy játssz a sebességgel.

4. Emelj golyót!

Ha még nem próbáltad a kettlebellt, akkor itt az ideje, mert egy 20 perces edzésen kb. 4-500 kalóriát égethetsz el. Ha kibírod az 1 órát, akkor ez a szám akár az 1500 kalóriát is elérheti. Durva!

A következő oldalon mutatjuk a többi tippet!

Fotók: teensummerfun.com, skinnyms.com

Oldalak

Sztárok
John Goodman testes alkata ellenére is meghódította az ezüstvásznat, a 2010-es években azonban az életmódvátlás mellett döntött. Erőfeszítései mára meghozták gyümölcsüket.
Lifestyle
10 meglepő NASA találmányt mutatunk, ami mára a mindennapi életünk részévé vált.
Lifestyle
Önkielégítés megvonás két éven keresztül? Nos, nem pont erre az eredményre számítanánk.