Fashion&Beauty

Palvin Barbi csak úgy ragyogott férje, Dylan Sprouse mellett a legújabb horror vígjáték premierjén

Tegnap este tartották Hollywoodban a legújabb amerikai horror vígjáték, a Lisa Frankenstein című film premierjét, amely Magyarországon február 8-tól, azaz most csütörtöktől látható a mozikban. A főszerepet Kathryn Newton és Cole Sprouse játszák, a premierre Cole-t barátnője, Ari Fournier, ikertestvére Dylan Sprouse, valamint sógornője, Palvin Barbi is elkísérte.

Micsoda premier!

A film egy félreértett tinédzserről és gimis szerelméről szól, aki történetesen egy jóképű hulla. A rendhagyó horror vígjátékban a pár gyilkos útra indul, hogy rátaláljon a szerelemre, a boldogságra… és néhány hiányzó testrészre. A Los Angeles-i premieren a film további szereplői Carla Gugino, Liza Soberano, valamint Paola Andino is jelen voltak, de a reflektorfény egyértelműen Palvin Barbira vetődött, aki egy hosszú, fekete, testhezálló, sellő fazonú ruhában tündökölt férje, Dylan Sprouse mellett. Kattints a galériára és nézd meg a premieren készült képeket!

A filmben a főszerepet Cole Sprouse játsza, akit barátnője Ari Fournier, ikertestvére Dylan Sprouse, valamint sógornője, Palvin Barbi is elkísérte.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Just Jared, Port.hu

Palvin Barbi idén halloweenre is szenzációs jelmezt választott magának: a szupermodell nemcsak páratlanul mutatott a kreációban, hanem rendkívül szexin is.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Tegnap este a hazai sztárvilág krémje hivatalos volt Demeter Richárd exkluzív divatbemutatójára, ahol a tervező a legújabb és eddigi legszemélyesebb kollekcióját mutatta be a közönségnek. A kifutón...
Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.