Fashion&Beauty

Ránija királyné pazar táskakollekciójától leesik az állad: ezek a legszebb darabok

Ha eddig azt gondoltad, Ránija gardróbja csakis az általa viselt csodás ruhaköltemények miatt különleges, akkor vess egy pillantást a királyné kedvenc táskáira is!

Pompás gyűjtemény

Ránija királyné megjelenése mindig elegáns és elbűvölő; általában a klasszikus szabásformákat részesíti előnyben, de gyakran választ egyedi tervezésű kreációkat, amiken sokszor köszön vissza a jordán folklór. Őfelsége gyakran válogat luxusminőségű anyagokból, például selyemből, szaténból, sifonból és csipkéből készült ruhákat, melyek pazar hangulatot kölcsönöznek a hivatalos öltözködéséhez, de nem fél attól sem, hogy olykor merész és élénk színekkel kísérletezzen – mint megfigyelhető, rendszeresen visel olyan feltűnő tónusú ékszereket, mint a királykék, a smaragdzöld és a tűzpiros. II. Abdullah feleségének legértékesebb tulajdonai közé tartozik kézitáska kollekciója is, ami káprázatos darabokat rejt; galériánkban megmutatjuk a legmesésebbeket!

Ez a burgundi vörös Yves Saint-Laurent kézitáska remekül passzolt a királyné által viselt, hasonló árnyalatú maxiruhához, amit tavaly tavasszal viselt egy királyi rendezvényen.
Kattints a további képekért!

Ránija királyné mesés ingruhába bújt a minap, ami tökéletes választás lehet minden életkorú és testalkatú hölgy számára a tavaszi szezonban.

Leadfotó: Europa Press/Europa Press via Getty Images

Forrás: Emirates Woman

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Fashion&Beauty
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...