Fashion&Beauty

A klasszikus női táskák minden élethelyzetben tökéletesek, pláne klasszikus színekben

A megfelelő kézitáska kiválasztása a mindennapokra és a munkába nemcsak a stílusosság kérdése, hanem a funkcionalitásé is. A klasszikus női kézitáskák olyan alapdarabok, amelyek eleganciát és kifinomultságot sugároznak, miközben elegendő helyet biztosítanak a szükséges holmiknak. És hogy mitől válik egy táska klasszissá? Például a színétől!

A fekete megunhatatlan

A fekete táskák időtlen eleganciát képviselnek. Gyakorlatilag bármilyen öltözékkel kombinálhatók, miközben akármilyen alkalom tökéletes alkalom a viselésükre. A fekete szín nemcsak elegáns, hanem rendkívül sokoldalú is, így egyaránt optimális mindennapi használatra és munkába járáshoz. Egy fekete bőr táska, mint például a Michael Kors Jet Set Travel modellje, nemes egyszerűséggel elegáns, miközben praktikus és tartós is egyben.

A kontrasztos fellépés híveinek jó hír, hogy a feketével pazarul passzolnak a világos árnyalatok, mint amilyen a fehér, vagy a bézs. Az ilyen módon összeállított szett bármely üzleti vacsorán, tárgyaláson, vagy ünnepi eseményen megállja a helyét.

De, ahogy említettük, a mindennapokból is kihagyhatatlan a fekete modell jelenléte. Egy fekete vászon vagy nylon táska, mint a Longchamp Le Pliage, könnyű és praktikus, ami határozottan jól jön a rohanós, olykor kapkodós hétköznapokon. A fekete darabok jól mutatnak farmerrel és egyszerű pólóval, ami alapjáraton egy alap szettnek mondható, de az összhatás mégsem szokványos.

Mi újság azzal az ötven árnyalattal?

A kérdés láttán vélhetően a legtöbben rögtön a szürke modellekre kattintanak a CCC online felületén. Ez nem csoda, mivel a szürke táska a modern elegancia képviselője. Ez az alapvetően semlegesnek mondható szín kifinomult és visszafogott, ugyanakkor számtalan módon variálható, főleg, ha azt az ötven árnyalatot is beleszámítjuk a lehetőségek körébe. Csak hogy néhány példát említsünk: egy szürke bőr táska, mint a Kate Spade Margaux, az elegáns és professzionális megjelenés záloga. A szürke szín különösen jól mutat sötétkék vagy fekete kosztümökkel.

Kevésbé formális ötlet, ha egy könnyű, szürke textil táska, mint a Fjällräven Kånken kerül a kézbe. De ez csupán egy modell – a lehetőségek száma, ahogy arról a CCC széles választéka hűen tanúskodik, majdnem végtelen.

Milyen szempontok alapján érdemes választani?

A megfelelő klasszikus táska kiválasztása során több kritériumot is célszerű figyelembe venni. Evidencia, mégsem hangsúlyozható elégszer, hogy a méret jelen esetben épp úgy lényeg, mint a kapacitás. Taktikus lépés végiggondolni, hogy mik azok a tárgyak, holmik, amik helyet kérnek maguknak a táskában, mert ezeknek a könnyed elhelyezése alap kitétel.

Az anyag milyensége sem mellékes mind a tartósság, strapálhatóság, mind az egyéni ízlés diktálta feltételek tekintetében. A bőr táskák formálisak és strammak, míg a textil vagy vászon alternatívák könnyebbek és lazábbak. Ha a próba adhat egyedül bizonyosságot arról, hogy melyik típus a befutó, akkor ez a CCC üzleteiben országszerte megannyi helyszínen probléma nélkül megvalósítható.

Végül a kialakítás is érdekes kérdés: az egyterű variánsok azoknak előnyösek, akiknek a rendszerezés nem fontos, míg a több rekeszes típusok azok számára ideálisak, akik szeretik az átláthatóságot.

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.