Fashion&Beauty

A szájfeltöltés már a múlté: Ezt választják helyette a nők!

Talán már te is felvásároltad a létező összes piros rúzst a tökéletes után kutatva, ennél azonban létezik egy sokkal hatékonyabb és egyszerűbb módszer, melynek segítségével bombabiztos piros ajkaid lesznek, méghozzá igencsak hosszú időn át.

„Lip blushing”

Az elmúlt időszakban óriási szárnyra kapott egy „lip blushing” névre hallgató trend, melynek köszönhetően csodálatos, piros ajkaid lehetnek. Ami pedig még ennél is jobb, hogy ehhez sem ajkaid formáján, sem pedig azok térfogatán nem kell változtatnod. Az ajakpirosítás, vagy „lip blushing” egyfajta sminktetoválást jelent, melynek segítségével sokkal természetesebb, mégis gyönyörű eredményt érhetsz el. Ha kíváncsi vagy, hogyan is kell ezt elképzelni, olvass tovább!

Az ajakpirosítás, vagy szájsatír eljárás során saját ajakárnyalatunkhoz illő PMU- tintát juttatnak ajkainkba egy tetoválógép segítségével. Bár ez első hallásra kissé ijesztőnek tűnhet, valójában egy nagyon vékony, finom tűt kell elképzelnünk. A tű mellett viszont a tinta is eltér a hagyományos tetoválások készültekor használt tintától, melyek általában sokkal magasabb pigmentkoncentrációval rendelkeznek és a tű is sokkal mélyebben hatol a bőrbe.
Kattints a további képekért!

Szinte minden nő imádja a túlméretezett ingeket, melyek nemcsak elegánsnak és kifinomultak, de nagyon kényelmesek is. Ez a rendkívül jól variálható ruhadarab 2024-ben is hatalmas népszerűségnek örvend, hiszen a hétköznapokon viselheted farmerrel és tornacipővel, majd egy elegáns szoknyába bújtatva, magassarkú cipővel egy alkalmi eseményen is remekül fogsz mutatni benne.

Leadfotó: Pexels, forrás: thecut.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Home&Design
Jaipurtól Whistlerig, íme nyolc rendkívüli, díjnyertes ház, amelyek nemcsak gyönyörűek, de még az energiafogyasztásuk is minimális.
Lifestyle
Te tudod, pontosan mennyi idő után érdemes lecserélned a párnáidat? Meg fog lepni a válasz!
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.