Fashion&Beauty

Tudtad? Ezt a konyhában megtalálható hozzávalót fogfehérítőként is alkalmazhatod

Az olívaolajos fogfehérítés egy természetes és kíméletes módja lehet a fogak fehérségének javításának.

Fogfehérítés egy konyhai csodaszerrel

Sokunkat foglalkoztatja a fogfehérítés kérdése, és az egészséges, ragyogó mosoly mindig a kívánságlistánkon szerepel. Az utóbbi időben egyre többen hallottak arról, hogy egy konyhai csodaszernek szintén fogfehérítő hatása is lehet. Az olívaolaj ugyanis nem csupán a konyhánkban szolgálhat hasznos célokat. Egyre több ember fedezte fel azt, hogy az olívaolaj rendkívül egészséges, és még fogfehérítő hatása is van. Az olívaolaj gazdag antioxidánsokban, gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, és ideális választás lehet a fogfehérítéshez is.

Hogyan működik? Lapozd át galériánkat, hogy megtudd!

1. Alapos fogmosás: Kezdd el a fogmosást szokásos módon egy fogkrémmel! 2. Olívaolajos öblítés: Önts egy kis mennyiségű extra szűz olívaolajat egy pohárba, majd öblítsd át vele a szádat. Ügyelj arra, hogy ne nyeld le az olajat, hanem csak öblítsd ki vele a a szádat, mintha egy szájvizet használnál. 3. Fogmosás újra: Öblítés után moss fogat újra a szokásos módon. Ezt a folyamatot heti 2-3 alkalommal ismételd meg, és figyeld meg a változásokat a fogaid fehérségén.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...