Fashion&Beauty

A te konyhapolcodon is ott lapul ez a bőrápolási csodaszer - Légy vele nagyon óvatos, ha kipróbálod!

Legtöbbünk konyhapolcán bizony rengeteg olyan csodaszer lapul, melyeket a gasztronómiai előnyök mellett bőrünk ápolására is használhatunk. Ilyen csodaszer az aranyló olívaolaj is.

Eltérően vélekednek csodaerejéről

Az „olaj” szó hallatán könnyedén elrettenhetnek a zsíros, pattanásos bőrrel rendelkezők és az eltömődött pórusokkal küzdők, akad viszont néhány olyan típusú olaj, melytől nem feltétlenül kell elzárkóznunk. Az elmúlt időszakban egyre népszerűbbé váltak a különféle házi, DIY bőrápolási technikák, rengeteg konyhában lapuló összetevőről derült ki, hogy valójában a bőrápolásban is bevethető. A szakértők meglehetősen eltérően vélekednek arról, vajon valóban érdemes-e olívaolajat használni arcunk hidratálására, ha kíváncsi vagy, mit is gondolnak az olívaolaj bőrre gyakorolt hatásairól, olvass tovább!

Sok bőrgyógyász úgy véli, az olívaolaj teljesen biztonságosan alkalmazható a bőrre. „Fontos viszont kiemelni, hogy az olívaolaj hatásai személyenként igencsak eltérőek lehetnek” – hívja fel a figyelmet Tarek Shaath, bőrgyógyász. Az, hogy kinél mennyire is hatékony az olívaolaj használata, legfőképpen a bőrtípustól és a bőrápolási rutintól függ.
Kattints a további képekért!

Noha a lófarok copf az egyik legegyszerűbb és leghétköznapibb frizurának tűnik, nem muszáj beleragadnod az egyhangúságba, ugyanis számos módja van annak, hogy feldobd vele a megjelenésed a következő randevúra, munkahelyi eseményre vagy bulira.

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Fashion&Beauty
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.