Fashion&Beauty

Hihetetlen, mi derült ki a farmerekről - Ezért nincs két azonos mérettel jelzett nadrág a szekrényedben!

Amikor bekukkantunk egy nő szekrényébe, valószínűleg rengeteg farmernadrágot találunk, melyeken mind más és más méret van jelezve, mégis ugyanolyan jól állnak a gardrób tulajdonosának. Vajon miért lehet ez?

Sokakat összezavar

Amikor a farmerméretekről van szó, sok nő számára ismerős lehet a helyzet: a szekrényben sorakozó különböző méretű farmerek között óriási káosz uralkodik. De miért van az, hogy a férfiaknak két számot kell csak megjegyezniük - derékbőség és belső szárhossz -, míg a nőknek egy olyan számmal kell megküzdeniük, ami gyakran semmihez sem köthető? Ez a probléma nem csak egyéni bosszúságot okoz, hanem szélesebb körű, általános problémaként is felmerül, hiszen a legtöbb nőnek végtelenül különböző méretű farmerek sorakoznak a szekrényében, melyek mégis mind tökéletesen passzolnak. Ha kíváncsi vagy, mégis mi állhat a dolog hátterében, olvass tovább!

A női farmernadrágok méretezésének káosza régóta téma a nők körében. Sokan tapasztalják, hogy a farmerek méretei gyakran nem követik az elvárásokat, és akár ugyanazon a testen is jelentős különbségeket mutathatnak. Jess Jaeger, egy közösségi média influenszer, felvetette a kérdést, hogy miért van ez a különbség a férfi és női farmernadrágok méretezésében, hiszen a női farmerek esetében csak egyetlen számot találunk a címkén, ami sokszor nem tükrözi pontosan a valós méretet.
Kattints a további képekért!

A magas derekú nadrág egyértelműen a legdögösebb verzió, amit egy nő viselhet, nem csak azért, mert megjelenés szempontjából rendkívül előnyös, hanem jól kombinálhatóságának köszönhetően szuper sokoldalú is.

Leadfotó: Unsplash, forrás: nypost.com

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...