Fashion&Beauty

Blake Lively divattippjei magas nőknek - a legelőnyösebb választások a mindennapokra

Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik legnagyobb problémájuk például, hogy a konfekció ruhák úgy állnak rajtuk, mintha kinőtték volna őket.

Stílustippek Blake Lively-tól

Az egyik legjobb tanács azoknak, akik próbálják kialakítani a saját öltözködési stílusukat, az, hogy találjanak olyan influenszereket és hírességeket, akikkel hasonló a testalkatuk. Az egyik legnagyobb példakép a magas nők számára, Blake Lively. A 178 cm magas színésznő az elmúlt több mint egy évtizedben igazi divatikonná vált, még jóval azután is, hogy maga mögött hagyta a Pletykafészek című sorozatban alakított, Serena van der Woodsen szerepét. Igazi stíluskirálynőt játszott az Egy kis szívesség című filmben, állandó résztvevője lett a MET- gálának, és gyakran felbukkan a New York-i és a párizsi divathéten is. Négy gyermekes családanyaként is bomba formában van, igyekszik az egészséges életmódot tartani, amibe gyakran belefér 1-1 csalónap is. Szinte minden nap edz, amikor nem jut el a konditerembe, akkor is megcsinál 30 guggolást és beiktat a napjába 10 perc jógát is. Valljuk, be őszintén, hogy sokan helyet cserélnénk vele akár csak 1 napra is!

Íme, öt csodálatos stílustipp magas nőknek, amit eltanulhatnak a 36 éves gyönyörű színésznőtől:

1. Tartsd egyensúlyban az arányaidat Láttuk már Blake-et hosszú kabátban, láttuk már klasszikus szabású blézerben, de szinte soha nem láttunk rajta rövid dzsekit, és jó okkal. Az extra rövid sziluettek "kettévágják" a magas lányokat, és a lábaik aránytalanul hosszúnak tűnnek a felsőtestükhöz képest. Viszont egy olyan dzseki, amely épp a csípő tetejéig ér, ugyanolyan alakformáló hatást kelt, miközben egyensúlyban tartja az arányokat.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Purewow

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Édesanyja és édesapja kíséretében érkezett a 77. Tony-díjátadóra Rachel McAdams, aki az esemény apropóján egy gyönyörű, áttetsző ruha mellett tette le a voksát.
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!