Fashion&Beauty

Napjaink legmenőbb hollywoodi színésznője újradefiniálta a pucérruha fogalmát: valósággal felperzselte a vörös szőnyeget - Fotók

Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.

Ragyogó színész, vérbeli stíluskirálynő

Aligha van ma menőbb fiatal hollywoodi sztár, mint a 28 esztendős Anya Taylor-Joy. A híresség a múltban olyan mozikkal tette le a névjegyét az Álomgyárban, mint a Széttörve (2016), az Üveg (2019), A vezércsel (2020), az Utolsó éjszaka a Sohóban (2021) vagy a Dűne: Második rész (2024). A fiatal tehetség most ismét meghódítja a nagyvásznat: május 23-án, vagyis tegnap mutatták be Magyarországon a Mad Max-saga legújabb felvonását, a Furiosa: Történet a Mad Maxből című spin-offot, melyben Taylor-Joy a címszereplőt alakítja Chris Hemsworth oldalán. A színésznő egyébként nem pusztán egyedi tehetségével, de szenzációs stílusérzékével is könnyedén az ujja köré csavarja rajongóit. Pár nappal ezelőtt például egy kifejezetten kacér, provokatív, mégis stílusos pucérruhában jelent meg a vörös szőnyegen. Lapozd fel galériánkat, rögtön mutatjuk!

A világsztár egész New Yorkot a feje tetejére állította, amikor egy Ryan Hastings által tervezett tűzpiros Mugler miniruhában érkezett meg a The Late Show with Stephen Colbert szerdai felvételére.
Kattints a további képekért!

Múlt héten kezdődött meg az idei cannes-i filmfesztivál, melynek alkalmából Eva Longoria magára öltötte az egyik legkáprázatosabb, egyben legmerészebb ruhát, amit valaha láttunk rajta.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Sztárok
Az új-zélandi származású színésznő 1995 és 2001 között játszotta el a kardforgatásban és a férfiszívek összezúzásában egyaránt jártas amazont, aki annak idején a magyar nézőket is meghódította. Lucy...
Sztárok
Sarah Paulson és Holland Taylor között a nagy korkülönbség ellenére is tökéletes a harmónia, s több mint 10 éve kitartanak egymás mellett jóban-rosszban. A párt nemrég a vörös szőnyegen fotózták,...
Utazás
Vérfagyasztó jóslattal rukkolt elő az indiai Nostradamusként ismert Kushal Kumar. Pár óra múlva ki is derülhet, igaza volt-e.