Fashion&Beauty

Egy hal lehet a tükörsima arcbőr titka - Valódi csodákra képes és még csak nem is hízlal

Bőrünk esetében halmozottan igaz, hogy a szépség belülről fakad, van néhány élelmiszer, melyek valóságos csodákat művelnek, ha gyakran fogyasztjuk.

Valóságos bőrápolási csodaszer

Az olajos halakat több szempontból is érdemes mindennapi étrendünk részévé tenni, van egy bizonyos hal viszont, mely egészségügyi előnyei mellett még csodaszép bőrrel is megajándékoz bennünket. Amellett, hogy omega-3 zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, a szardínia bizony valóságos bőrápolási csodaszer is egyben. Ha kíváncsi vagy, miben is rejlik valójában csodaereje, olvass tovább!

„A szardínia nagyon kevés kalóriát tartalmaz, viszont magas fehérjetartalmú és egyáltalán nincs benne szénhidrát” – mondta Amanda Nighbert, dietetikus. – „Nagyjából 113 gramm ebből a halból fedezi egy felnőtt ember napi omega-3 zsírsav, valamint D-vitamin szükségletének 30-70%-át, B12-vitamin szükségletének 130%-át, valamint szelén szükségletének 70-90%-át.” Éppen ez a lenyűgöző tápérték teszi a szardíniát bőrápolási csodaszerré, a TikTok-on egyre többen esküsznek elképesztő erejére.
Kattints a további képekért!

A nadrágok tekintetében az elmúlt időszakot azzal töltöttük, hogy az arányokkal játszottunk, váltogatva a buggyos farmert, a bő szárú nadrágot, a laza melegítőt és az ultra rövid shortokat. Most itt az idő, hogy végleges döntést hozzunk és megtaláljuk az arany középutat. Jó hír, hogy idén visszatér a 90-es évek egyik legkedveltebb a fazonja, a capri nadrág.

Leadfotó: 123rf, forrás: huffpost.com

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.
Sztárok
Sussex hercege még évekkel ezelőtt találta ki mostohaanyja becenevét, és azóta is így hivatkozik rá.
Sztárok
A Szerencsekerék háziasszonya valószínűleg most jó időre el fog tűnni a nyilvánosság elől. Sydney van den Boschnak erősnek kell lennie a rá váró műtét miatt.