Fashion&Beauty

Így adhatod el egy rakás pénzért a használt ruháidat

Mutatunk néhány értékes tippet, hogy hogyan lehet jó áron eladni minőségi ruhadarabokat.

Használtruha

Az öltözködés nem csupán egy hétköznapi tevékenység, hanem valójában sokat elárul rólunk. A divat mindig is nagy szerepet játszott az életünkben, és a ruhatárunk egyfajta időkapszulaként szolgál, rögzítve stílusunkat és az egyes életszakaszainkat. Azonban idővel változik az ízlésünk, és olykor a praktikum is felülírja a stílust. Ilyenkor kerül elő a kérdés: mit tegyünk a már nem viselt vagy kinőtt ruhadarabokkal? A jó hír az, hogy a használtruha vásárlás és eladás nemcsak környezetbarát, hanem pénztárcakímélő is lehet. Egyre növekvő tendencia, hogy az emberek másodkézből szerzik be a minőségi ruhákat és kiegészítőket, miközben megpróbálják átalakítani saját ruhatárukat. Az előrejelzések szerint a használtruha piac 2027-ig majdnem megduplázódik, ami azt jelzi, hogy egyre többen látják az értéket a már meglévő ruhákban, és kevesebbet akarnak költeni az új darabokra. Viszont nagy probléma szokott lenni, hogy sokszor nem annyiért adjuk el az adott darabot, amennyiért szeretnénk.

Galériánkban megosztunk néhány tippet, hogy korrekt áron adhasd el a ruháidat!

Az őszinteség a legjobb: soha ne hazudj a darab minőségéről és állapotáról, légy őszinte és realista a leírásban. Reálisan árazd be a ruhákat, kicsit olcsóbban add a hasonló termékekhez képest, így nagyobb eséllyel veszik meg a te darabjaidat. Adj meg minél több információt a ruháról a leírásban, beleértve az állapotát, a méretet és a tervező nevét.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Több generáció is felnőtt Lucy Maud Montgomery csodálatos könyvein, melyek közül aztán sokból film, vagy éppen sorozat is készült. Ilyen volt az Anne a Zöld Oromból is, mely éveken éveken át tárta...
Utazás
A feladvány egyáltalán nem komplikált, a versenyzők többségének mégis feladja a leckét. Te megbirkózol vele?
Fashion&Beauty
Az Oscar-díjas amerikai színésznőt a közelmúltban meg is vádolták azon a címen, hogy szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. Lawrence most maga vetett véget a találgatásoknak.