Fashion&Beauty

A pillangó bobért rajong most minden nő - képtelenség mellélőni vele!

A rövid frizurák már régóta óriási népszerűségnek örvendenek, jó hír, hogy még egy gyönyörű hajtrendet kipróbálhatnak a bevállalósabb hölgyek, a pillangó bob ugyanis valósággal szárnyal idén ősszel.

Kifinomult és merész

Az őszi időszak nagyon izgalmasnak ígérkezik a hajtrendeket tekintve, a klasszikus, hosszú fazonok mellett a rövid frizurák is jócskán teret kapnak. A pillangó bob is a rövidebb fazonok csapatát erősíti, ez viszont nem jelenti, hogy ne lehetne vonzó és nőies. Ez az igazán izgalmas és volumenes frizura plusz textúrát csempész a hajunkba, ezért remek választás lehet a vékonyabb szálú hajjal rendelkező hölgyek esetében is. Ha kíváncsi vagy, mit is jelent pontosan a pillangó bob és miért is lehet tökéletes választás idén őszre, akkor olvass tovább!

Mi is az a pillangó bob? A pillangó bob valójában a hagyományos váll fölötti klasszikus frizura volumenesebb változatát jelenti. A korábban már jól ismert frizurával ellentétben, nem egyszerűen egyenesre vágják a hajat, hanem több réteget csempésznek bele a plusz textúrák és a volumenesebb megjelenés érdekében. Amellett, hogy összességében egy gyönyörű frizura, az arc keretezését is elősegíti, elöl pedig pillangószárnyakra emlékeztető függönyfrufruval fokozza az összhatást.
Kattints a további képekért!

Ha beköszönt az ősz, sokan fodrászhoz szaladnak, hogy frissítsék a nyári napfénytől és a strandolástól kifakult frizurájukat. Ilyenkor kicsit bátrabban változtatunk, érezve az évszakváltást zsigereinkben.

Leadfotó: 123rf, forrás: glamourmagazine.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda mélyen magába zárkózott, és nem akart mesélni a válásáról. Most úgy döntött, itt az idő megnyitnia az érzéseit mások előtt.
Utazás
A Wolt cég egyik biciklis futára nem igazán féltette az életét. Alaposan áthágott néhány KRESZ-szabályt, és másokat is veszélyeztetett.
Sztárok
A népszerű műsorvezető a Balázsék szerda reggeli adásában árult el érdekes "kulisszatitkot" a Liverpool futballistájáról.