Fashion&Beauty

Tudtad? Ezt a konyhában megtalálható hozzávalót fogfehérítőként is alkalmazhatod

Az olívaolajos fogfehérítés egy természetes és kíméletes módja lehet a fogak fehérségének javításának.

Fogfehérítés egy konyhai csodaszerrel

Sokunkat foglalkoztatja a fogfehérítés kérdése, és az egészséges, ragyogó mosoly mindig a kívánságlistánkon szerepel. Az utóbbi időben egyre többen hallottak arról, hogy egy konyhai csodaszernek szintén fogfehérítő hatása is lehet. Az olívaolaj ugyanis nem csupán a konyhánkban szolgálhat hasznos célokat. Egyre több ember fedezte fel azt, hogy az olívaolaj rendkívül egészséges, és még fogfehérítő hatása is van. Az olívaolaj gazdag antioxidánsokban, gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, és ideális választás lehet a fogfehérítéshez is.

Hogyan működik? Lapozd át galériánkat, hogy megtudd!

1. Alapos fogmosás: Kezdd el a fogmosást szokásos módon egy fogkrémmel! 2. Olívaolajos öblítés: Önts egy kis mennyiségű extra szűz olívaolajat egy pohárba, majd öblítsd át vele a szádat. Ügyelj arra, hogy ne nyeld le az olajat, hanem csak öblítsd ki vele a a szádat, mintha egy szájvizet használnál. 3. Fogmosás újra: Öblítés után moss fogat újra a szokásos módon. Ezt a folyamatot heti 2-3 alkalommal ismételd meg, és figyeld meg a változásokat a fogaid fehérségén.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!
Sztárok
Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.