Fashion&Beauty

Így lehet dús szemöldököd nagyon rövid idő alatt

A dús szemöldök az egyik legnagyobb trend idén, amiről mindenki csak álmodozik. Azonban, ha megfogadsz pár egyszerű tippet, gyorsan elérheted a tökéletes formát, méghozzá természetes úton, rövid idő alatt.

Dús szemöldök rövid idő alatt

Rengetegen születünk ritka szemöldökkel, vagy nem túl esztétikus formával. A kozmetikai cégek szemöldökceruzákat, zseléket és egyéb termékeket forgalmaznak, amelyek segítségével vastagabbá varázsolhatod a szemöldököd, viszont mindannyian tudjuk, hogy ez nem tart örökké. Vannak, akik úgy érzik, hogy az egyetlen megoldás ilyenkor a sminktetoválás, de ne aggódj, nem kell ilyen drasztikus lépésre elszánnod magad, hogy szép legyen a szemöldököd. Kattints a galériára, ahol mutatunk pár házi praktikát, amelyeket, ha rendszeresen alkalmazol, rövidebb idő alatt lesz dúsabb szemöldököd, mint gondolnád.

1. Vazelin Tegyél egy kis vazelint a szemöldöködre, naponta 3-4 alkalommal. Ez hihetetlen gyorsasággal segíti a szemöldököd növesztését.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Healthline

A rozmaringolaj hajnövekedést serkentő tulajdonságát már régóta felfedezték, a kérdés azonban továbbra is fennáll: valóban működik?

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.