Fashion&Beauty

Hódítanak a pucérruhák a Gucci új kollekciójában

A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott meg.

Áttetsző ragyogás

A milánói divatbemutatón a modellek Mark Ronson brit producer által kevert filmzenére vonultak, a nézők között olyan híres sztárok foglaltak helyet, mint Solange, Kirsten Dunst és Salma Hayek. "Ragadd meg a rendkívülit ott, ahol a hétköznapi az elvárás. Az álmaim mindig találkoznak a valósággal, mert nem egy másik világot keresek, amelyben élhetek, hanem inkább azt, hogy hogyan éljek ebben a mai világban.” - mondta Sabato de Sarno a kollekció tervezésekor. Ezt a fantáziadús látásmódot a 2024-es őszi-téli kollekcióban a kristályokkal díszített vastag kabátok és dzsekik, valamint a csillogó flitterekkel ellátott ruhák mutatták meg.

A tervező a jellegzetes Gucci vörös bőrkabátok mellett az áttetsző ruhákra és a combig és térdig érő csizmákra helyezte a hangsúlyt, de az égszínkék, a mustársárga, az élénk rózsaszín és a tompított narancssárga árnyalatok járultak hozzá a vonal kaleidoszkópikus hatásához. Az új kollekció De Sarno vágyakozó álmainak fizikai megnyilvánulása, amely úgy készült, hogy ne áldozza fel a hordhatóságot. Kattints a galériára és tekintsd meg a Gucci 2024-es őszi-téli kollekció legextravagánsabb darabjait!

Flitterek és csillogás minden mennyiségben!
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Vogue, Hypebeast

A milánói divathéten a FENDI 2024-es őszi/téli kollekciójában a "londoni nemtörődömség" találkozott a "római szabadságjogokkal".

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.