Fashion&Beauty

Ez lesz a tavasz legtrendibb cipője, amiért a sztárok is teljesen odáig vannak

Egy elől zárt, hátul nyitott fazonú cipő lesz a 2024-es tavasz-nyár legnagyobb slágere, és már olyan hírességek is viselik, mint Katie Holmes, Julia Roberts vagy Hailey Bieber.

A tökéletes tavaszi szandál

Az úgynevezett slingback stílusú cipőket minden nő imádja, hiszen amellett, hogy könnyedén alkalmazkodnak az adott megjelenéshez, egyben páratlan kényelmet is kínálnak. A slingback cipők általában hegyes, elől zárt orral, hátul nyitott, kecses pánttal ékesített darabok, amelyek lehetnek laposak vagy magassarkúak is. Sőt a legjobb, hogy nem is igazán kell várnod tavaszig, hiszen egy áttetsző fekete harisnyával, esetleg egy csipkés vagy masnis zoknival akár az átmeneti időszakban is viselheted. Kattints a galériára és nézd meg, hogy hogyan viselik a sztárok a tavasz legtrendibb lábbelijét!

Julia Roberts már nem bírt tavaszig várni, és egy fekete harisnyával és hosszú fekete kabáttal kombinálta klasszikus slingback cipőtjét. A ragyogó mosolyú színésznő ebben a stílusos outfitben jelent meg Párizsban a Jacquemus divatbemutatóján.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Instyle.com

Bár mindannyiunknak megvannak a magunk kedvencei a tornacipők terén, az idei évben ismét elkezdtek beszivárogni a divatba a retro sportcipők, és a színes sneakerek is.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.