Fashion&Beauty

Mutatjuk a 2024-es SAG-gála legjobban öltözött sztárjait

Magyar idő szerint ma hajnalban megrendezték a 30. SAG-gálát, a Los Angeles-i Shrine Auditorium és Expo Hallban. A Screen Actors Guild-díjakkal 2023 legjobb filmes és televíziós műsorait tüntették ki.

Káprázatos ruhák a SAG-gála vörös szőnyegéről

A vörös szőnyegen olyan A-listás sztárok jelentek meg Emma Stone, Lily Gladstone, Meryl Streep és Anne Hathaway. Az est legkiemelkedőbb megjelenései a váratlan sziluettek voltak, a híres színésznőket olyan neves divatházak öltöztették, mint Alexander McQueen, Chanel, Armani, Prada és Versace. Kattints a galériára és nézd meg a 2024-es SAG-díjátadó legszebb ruháit!

Reese Witherspoon ebben a dögös, elől felsliccelt piros Elie Saab ruhában tündökölt.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Vogue.com

Idén 81. alkalommal osztották ki a Golden Globe-díjakat, Beverly Hillsben, és ezzel hivatalosan is kezdetét vette az idei díjátadó szezon.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.