Fashion&Beauty

3 gyors házi tipp a szem alatti sötét karikák ellen

Rövid időn belül eltűnnek a duzzanatok és a sötét karikák a szemed alól, ha beveted az alábbi trükköket.

Gyors és hatékony házi praktikák

Sajnos nem mindig sikerül teljesen kipihenni magadat, úgy ahogyan azt szeretnéd, ezért reggel fáradt, karikás és duzzadt szemekkel ébredsz, amelyet még sminkkel sem sikerül teljesen elfedni. Szerencsére néhány egyszerű házi praktikával akár percek alatt is friss és kipihent tekintetet varázsolhatsz magadnak. Kattints a galériára és mutatunk 3 egyszerű trükköt, amivel gyorsan eltüntetheted a szem alatti sötét karikákat!

1. Hideg borogatás A hideg borogatás az egyik legrégibb és leghatékonyabb trükk a duzzadt, fáradt szemek ellen. Tegyél hideg vizes borogatást legalább 5 percre a szemed alá, de jó megoldás lehet egy jégkocka, egy lehűtött kanál vagy egy vízben áztatott zöld tea filtere is.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: HáziPatika

Vannak ételek, amelyek kifejezetten sokat segíthetnek, hogy megőrizzük szemünk egészségét. Mutatjuk, hogy miket szerezz be mindenképp!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.