Fashion&Beauty

"Télen nincsenek virágok, ezért én most megalkottam őket.": Ilyen volt Giorgio Armani 2024-es őszi-téli divatbemutatója

Vasárnap a 89 éves, világhírű olasz divattervező, Giorgio Armani nem mindennapi showja zárta a milánói divathetet, aki egy mesebeli téli kertet álmodott meg a 2024-es őszi-téli kollekciójában.

Egy pillanatnyi boldogság

Giorgio Armani visszatért a feketéhez, a klasszikus színt pedig egyfajta festővászonként használta, amelyen a téli virágok a remény szimbólumaként tündököltek. "A nők feketében sokkal szebbek, mint bármely más árnyalatban, és egy virág, ami a téli hidegben virágzik, az a remény és a megújulás szimbóluma, amit különösen ebben a nehéz időszakban szeretnénk közvetíteni. " - mondta a tervező. "Nem tudjuk megváltoztatni a világot, de adhatunk az embereknek egy pillanatnyi boldogságot, és az újdonság varázsát." - tette hozzá Armani.

A 2024-es őszi-téli kollekcióban a virágok hímzésként és 3D-s flitteres kiegészítőként jelentek meg a ruhákon. A blézerek vállán fekete szitakötők láncolata repkedett, míg a pánt nélküli fűzőket és az áttetsző anyagokat rózsaszín, bordó és sötétzöld gyöngyös virágdíszítések borították. Armaninak tetszett az ötlet, hogy élénk virágokat építsen be az új kollekciójába. "Télen nincsenek virágok, de most már itt vannak, és én alkottam meg őket. Boldogabb évszakokat idéznek, és én szeretem a kontrasztot" - mondta a tervező. A bemutatót a topmodell Gina Di Bernardo nyitotta meg, aki gyakran szerepelt a márka kampányaiban az 1980-as években. Armani, aki júliusban lesz 90 éves, azt mondta, hogy nem hiszi, hogy valaha is abbahagyná a munkát, mert az emberek öltöztetése élete legnagyobb szenvedélye. Kattints a galériára és nézd meg a 2024-es őszi-téli kollekció legszebb ruhakölteményeit!

A fekete estélyi ruhákat káprázatos virágok díszítették.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: WWD

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...