Christmas

Karácsonyi ajándékötleteink - December 22.

Még időd sem volt azon gondolkozni, hogy mit vegyél szeretteidnek, pedig két nap múlva szenteste? Akkor cikkünk jelentheti a megoldást.

Házhoz jön a karácsonyi bevásárlás

Ki sem kell tenned a lábad otthonról, hogy mindent megvegyél az ünnepekre. Még nincs késő leadni rendelésed a Tesco Otthonról oldalán, hogy beszerezd a karácsonyi menü összetevőit, a gyerekek játékait vagy a nagyi ajándékát. Használd az applikációt bármikor, bárhonnan!

_

Minden egy helyen a tökéletes karácsonyhoz a Tesco Otthonról online rendeléssel!

Páratlan meglepetés Mongólia legelőiről!

Köszöntsd az év leghidegebb hónapjait a Falconeri finom természetes szálaival! A visszafogott, mérsékelt luxusélményt biztosító kasmír termékek bárki ruhatárának tökéletes alapdarabjaivá válnak, méghozzá hosszú időre! Válassz különleges ajándékot a különleges szerettednek!

_

Ajándékozz luxusélményt női szeretteidnek a Falconerivel!

Két idősíkon játszódó mágikus történet

A Kígyók országa című fantasy több generáción át, bűbájos nőkön keresztül mesél arról, milyen ára van a történelmi és lelki traumáknak, amelyeket a világ mögötti világra zárnak az emberek. A folklór és népmesei elemekkel átszőtt szépirodalmi alkotás egyszerűen letehetetlen.

_

A könyvmolyok le sem tudják majd rakni Rusvai Mónika: Kígyók országa című könyvét.

Édes kényeztetés adventre

Fedezd fel a Ziaja új Csokoládé fúziós ajándékcsomagját! A zselés habfürdő és cukros bőrradír egyedülálló formulája bőrápolási élményt nyújt. A csokoládé praliné illata kényeztetően hat az érzékekre. Csábítóan édes ajándék minden napra!

_

A csokirajongók kedvenc ajándéka lesz a ZIAJA Csokoládé fúzió ajándékcsomag.

Együtt töltött idő a családdal, barátokkal?

Sokszor nehéz kiszakadni a mindennapokból és megtalálni a megfelelő lehetőséget, hogy minőségi időt tudnunk együtt tölteni.
Válassz egy feltöltő wellness hétvégét programként, amikor magad mögött hagyhatod a stresszes napokat.

_

Prémium ajándék családtagoknak, barátoknak a Palace Hotel**** ajándékutalvánnyal!

A kedvesség édes illata

lush illatgyertya

Töltsd meg a levegőt még több Snow Fairyvel! Ez a négykanócos gyertya új és továbbfejlesztett illatának köszönhetően a klasszikus karácsonyi Snow Fairy ikonikus, vattacukros illatával tölti meg a szobát, és a kedvesség, bátorság és magabiztosság varázslatos világába repít.

_

Lepd meg szerettedet LUSH Snow Fairy illatgyertyával!

Lead fotó: Pexels /Ylanite Koppens/

Oldalak

Christmas
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...