Szabó András Csuti nagyon nem fog örülni a boltzáraknak december 24-én

Csuti bevallotta, hogy nehezen tervez előre, igazi utolsó pillanatos vásárló.

Abszolút nincs ideje

Már nem kell sokat aludni, és a Reszkessetek, betörők! Kevinje ismét akcióba lendül, a legtöbb családnál pedig remélhetőleg teljes lesz a békesség. Most még persze el tud szabadulni a stressz, mivel tényleg nyakunkon a karácsony.

A bevásárlóközpontok hetek óta zsúfolásig, aki pedig ügyes volt, az már előre letudta a bevásárlást. A magyarországi kiskereskedelemben összesen 15 üzletlánc marad zárva december 24-én, azaz aranyvasárnap. Köztük van a Lidl, Penny Market, Rossman, a JYSK, az Obi, a Praktiker, az XXXLutz, a Diego, a Mountex de a Libri boltjai sem nyitnak már ki ezen a napon.

Szabó András Csutinak nem lesz könnyű dolga, mivel karácsonykor nála is nagy a káosz. De mennyire utolsó pillanatos vásárló, az a galériánkból kiderül!

Szabó András Csuti végre boldog, mivel az új szerelme mellett megtalálta a boldogságot. Csuti jelenlegi párja, a modell Sudár Bianka 13 évvel fiatalabb az üzletembernél, de ez a korkülönbség abszolút nem zavarja őket.
Kattints a további képekért!

Szabó András Csuti és Sudár Bianka nem bírtak egymással a medencében.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.
Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...