FemGym

A hetente három online edzéssel jelentkező rovatunk, a FemGym keretében ma jógázni tudsz Lukács Dórával (Urban Yogini), akinek segítségével garantáltan feltöltődhetsz - testileg-lelkileg.

FemGym rovatunk legfrissebb edzésében ismét Pancsó Gergővel mozoghatsz, aki pontosan tudja, milyen egy kiadós, izzasztó tréning. Mozdulj velünk!

Ma Hogya Regina, az Oxygen Wellness Naphegy edzője mutat remek gyakorlatokat a felsőtest átmozgatására. Mozdulj velünk!

FemGym rovatunk legfrissebb edzésének keretében Simitska Tímea, az Oxygen Wellness oktatója invitál minden kedves olvasót egy kiadós gerinctréningre, amely az egész testet átmozgatja, de nem terhel le így a hét elején. Mozdulj velünk!

A hetente három online edzéssel jelentkező rovatunk, a FemGym keretében ezúttal jógázni tudsz Lukács Dórával (Urban Yogini), akinek segítségével garantáltan feltöltődhetsz - testileg-lelkileg.

A gerinctorna, gerinctréning úgy gondolom minden mozgásforma, minden sporttevékenység alapja. Ha gerincet érintő problémáról van szó, ami fájdalommal jár, akkor azt evidensnek gondoljuk. Én azonban előszeretettel beépítem egyes elemeit akár egy sportspecifikus tréningbe, vagy egy ficamodott váll késői rehabilitációjába is. A gerinctorna egyik kulcsa, alapja a helyes testtartás megéreztetése. Azt gondolom, ez nem csak a gyakorlatok kivitelezése alatt fontos, hanem a mindennapok során is. Az, hogy figyelünk magunkra, a gerincünk egészségére, kihúzzuk magunkat a széken ülve és egyenes gerinccel hajolunk előre, a mindennapok részévé kéne hogy váljon. Eleinte ez minden bizonnyal nagy odafigyelést igényel, de aztán később beivódik, és rutinszerűvé válik.

FemGym rovatunk legfrissebb edzésében ismét Pancsó Gergővel mozoghatsz, aki pontosan tudja, milyen egy kiadós, izzasztó tréning. Ledolgoznád a hosszú hétvégén bevitt kalóriákat? Itt a lehetőség. Mozdulj velünk!

Ma este Karszki Cathrine mozgat meg minden sportolni vágyó olvasót egy szuper online edzés keretében. Ha érzed magadban az energiát, ne maradj le, mozdulj velünk!

Oldalak