FemGym

FemGym rovatunk legfrissebb edzésében Pancsó Gergővel mozoghatsz, aki pontosan tudja, milyen egy kiadós, izzasztó tréning. Mozdulj velünk!

A térdízület testünk egyik legbonyolultabb ízülete - gondoljunk csak például a térdkalácsra, a keresztszalagokra, vagy a meniscusokra (gyűrűporc)-, és talán pont ezért az egyik legsérülékenyebb is. Ez az összetettsége igen sok problémát okozhat, ha bármelyik képlet sérül vagy nem tökéletes a működése.

Ma Hogya Regina, az Oxygen Wellness Naphegy edzője mutat remek, a törzs erősítéséhez kapcsolódó gyakorlatokat. Mozdulj velünk!

Ma Hogya Regina, az Oxygen Wellness Naphegy edzője mutat remek mobilizáló gyakorlatokat. Mozdulj velünk!

A futás rendkívül népszerű mozgásforma, nem véletlenül. Kikapcsol, felfrissít, megmozgat, bármikor végezhető, és igazából csak egy jó cipőre van szükségünk, és már mehetünk is. Mégis számtalan sérülés lehetőségét rejti magában akkor, ha nem figyelünk kellőképpen bizonyos dolgokra.

Ma Hogya Regina, az Oxygen Wellness Naphegy edzője mutat remek nyújtó gyakorlatokat. Mozdulj velünk!

FemGym rovatunk legfrissebb edzésének keretében Simitska Tímea, az Oxygen Wellness oktatója invitál minden kedves olvasót egy kiadós gerinctréningre, amely az egész testet átmozgatja. Mozdulj velünk!

Ma Hogya Regina, az Oxygen Wellness Naphegy edzője mutat remek gyakorlatokat a farizom formálására. Mozdulj velünk!

Oldalak