csirkehús
Van egy titkos pácrecept, ami mennyeien omlóssá és puhává teszi a csirkét, méghozzá úgy, hogy a hús szinte szétolvad...
A hús csomagolásában gyakran előforduló rózsaszínű folyadék, nem meglepő módon arra készteti az embereket, hogy...
Minden háziasszony találkozott már azzal a kihívással, hogy a csirkemell elkészítése során könnyen kiszáradt. Ez az...
A csirkemell egy rendkívül népszerű alapanyag, de sajnos könnyen kiszáradhat a sütés során, ennek elkerülése érdekében...
A született háziasszonyok rengeteg praktikát és trükköt bevetnek a konyhában, hogy még a legegyszerűbb fogásból is a...
A csirkehús vásárlásakor, majd tárolásakor fontos, hogy körültekintően járjunk el, az élelmiszer-biztonsággal...
A nyers csirke néhány naptól akár egy évig is eltartható. Az eltarthatósága attól függően változhat, hogy fagyasztva...
Gusztustalan látvány, de nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.
Ezt eddig miért hagytam ki?




















