Így lesz tökéletesen omlós, kívül pedig ropogós a sült csirke - Egyetlen szabályt kell betartanod hozzá!

A született háziasszonyok rengeteg praktikát és trükköt bevetnek a konyhában, hogy még a legegyszerűbb fogásból is a maximumot hozhassák ki. De gondoltad volna, hogy egyetlen esszenciális lépésben rejlik a tökéletes csirke elkészítése, melyet gyakran még a profik is rosszul csinálnak?
Beszéljünk az anyai kiégésről!
Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00
Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)
Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.
A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.
Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.
Erre kell figyelni!
Az omlós, szaftos hús és a ropogós, aranyszínű bőr mindannyiunk álma vasárnap délben az asztalhoz ülve. Ahhoz pedig, hogy a sült csirke valóban tökéletes legyen, mindössze egyetlen szabályt kell betartani. Talán veled is előfordult már, hogy hiába készítetted el gondosan, a hús száraz, vagy éppen túl puha lett, egyáltalán nem olyan volt az eredmény, mint vártad volna. Nos, most végre megtudhatod, mi is volt pontosan a hiba, egy fontos szabályt betartva ugyanis ezentúl képtelen leszel majd nem tökéletesen omlós, aranybarnára sült csirkét sütni. Olvass tovább, eláruljuk, mi a titka!
A zamatos eper frissen az igazi, és mivel sajnos gyorsan meg tud romlani, érdemes elsajátítani annak a trükkjét, hogyan kell jól lefagyasztani.
Leadfotó: 123rf, forrás: thedailymeal.com
































