A legjobb eredmény elérése érdekében a csirkét a sütőbe helyezve, egyszerűen hagyd fedetlenül! Így sülés közben egy karamellizálódási folyamat is elindul, ami ropogós bőrt és omlós, elképesztően finom húst eredményez. Ezáltal a csirke egyfajta édes, mégis sós ízt kap, miközben a külseje is tökéletesen aranybarnára pirul.
2/4
Fotó: Pinterest
Video Horányi Juli, Tóth Vera, Mihályfi Luca: Tényleg nehezebb nőként a zeneiparban?
A legjobb eredmény elérése érdekében a csirkét a sütőbe helyezve, egyszerűen hagyd fedetlenül! Így sülés közben egy karamellizálódási folyamat is elindul, ami ropogós bőrt és omlós, elképesztően finom húst eredményez. Ezáltal a csirke egyfajta édes, mégis sós ízt kap, miközben a külseje is tökéletesen aranybarnára pirul.