pác
Ha így pácolod a húst, több napig eláll a hűtőben: nem fog megromlani, és elképesztően finom is lesz
A pác nemcsak az ízek miatt fontos, hanem azért is, mert segíthet abban, hogy a hús hosszabb ideig friss maradjon a...
Van egy titkos pácrecept, ami mennyeien omlóssá és puhává teszi a csirkét, méghozzá úgy, hogy a hús szinte szétolvad...
Sokan félnek szaftosra sütni a csirkemellet, mivel azt hiszik, hogy nyers marad. Nos, ekkor még mindig visszateheted a...
Tápláló, mégis könnyed eledel.
Sült és grillhúsokhoz is tökéletes választás lehet a megszokott ízektől eltérő, ám üdítően friss koriander, ami...
Ha már unjuk a szokásos csirkét, pulykát, sertést vagy marhát, akkor itt egy remek recept, a mézes kacsacomb, mely egy...
A meleg időben szívesebben sütögetünk a kertben, mint a konyhában, ilyenkor jön el a grillezés ideje. A grillezett...


















