felhasználás
Bizonyára sokakat érdekelhet a fenti kérdésre adott válasz, hiszen manapság fontos témává vált alternatív főzési és...
Kár a szemetesbe hajítani a banánhéjat, ugyanis jóval több mindenre használható, mint azt elsőre gondolnád – cikkünkből...
A tészta főzővize általában a lefolyóban végzi, ám ez valójában nagy hiba, ugyanis számtalan dologra felhasználható a...
Kevesen tudják, de a konyhasó nem csak főzés közben nyújthat nagy segítséget, hanem más egyéb területeken is, úgy mint...
A rizs nem csupán arra alkalmas, hogy finomabbnál finomabb ételeket készítsünk belőle. Ez a közkedvelt alapélelmiszer...
Talán nem is tudtad, de a hidrogén-peroxid egészséged szempontjából egy igen hasznos társ lehet a mindennapok során....
Kevesen tudják, de egy régi fogkefe nagyon jó szolgálatot tesz azután is, hogy már lecseréltük. Cikkünkben felsoroljuk...
A tojáshéj a legtöbbeknél mindig a kukában végzi, pedig ez nagy hiba: sokan nem is sejtik, mennyi mindenre fel lehet...
A fokhagyma nem csak remek fűszer, hanem szuper orvosság is egyben, ám ahhoz, sokáig megőrizze a frissességét,...
Te is mindig kiöntöd a rizs főzővizét, miután elkészültél vele? Legközelebb ne tedd! Meglepő módon hasznosíthatod újra.