Izgalmas újítás - Korianderes pác húsokhoz

Sült és grillhúsokhoz is tökéletes választás lehet a megszokott ízektől eltérő, ám üdítően friss koriander, ami izgalmasabbá teszi az egyszerű ételeket is.

Hozzávalók

  • Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
    2 kávéskanálnyi koriander
  • 1 pohár joghurt vagy kefír
  • 2 kávéskanálnyi só
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanálnyi olívaolaj
  • bors

Elkészítés

A koriandert törd össze morzsában, a fokhagymát pedig nyomd össze, majd az összes hozzávalót keverd össze jó alaposan. A borsból ízlés szerint adj a keverékhez, nehogy túl csípős legyen. A kész páccal kend meg a húst, majd 1 órát pihentesd őket.

Fotók: bbci.co.uk

Oldalak

Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...