Villámgyors babos rakott krumpli

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
fél kg krumpli
  • 1 doboz babkonzerv
  • 3- 4 vöröshagyma
  • 1,5 dl tej
  • sajt
  • bors
  • Elkészítés

    Melegítsük elő a sütőt, majd egy közepes, kivajazott jénaiban vagy tepsiben rétegezzük a megpucolt krumplit, a karikára vágott hagymákat és a lé nélküli babot, majd sózzuk és borsozzuk meg az adott réteget. Ha megtöltöttük a tálat, akkor öntsük rá a tejet és megközelítőleg 25-30 percig, a krumpli puhulásáig süssük az ételt. A huszadik perc után érdemes megszurkálni néha a krumplit, hogy megpuhult-e már. Ha kész az étel, akkor a tetejére szórjunk egy kis reszelt sajtot, ami ráolvad a hozzávalók tetejére.

    Fotók: forksoverknives.com, relishme.files.wordpress.com

    Oldalak

    Szólj hozzá Te is!