Mustáros pác grillezett húsokhoz

Az indián nyár során meg kell ragadnunk minden lehetőséget a kinti sütögetésre, így ilyenkor érdemes még egy grillezést beiktatni, mielőtt beköszönt az ősz.

Hozzávalók

  • Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
    4 evőkanálnyi mustár
  • 1 teáskanálnyi őrölt bors
  • 1 kávéskanálnyi őrölt fehérbors
  • olívaolaj

Elkészítés

A hozzávalókat keverjük össze jó alaposan, az olajól és a sóból ízlés szerint használjunk. A kész páccal kenjük meg a sütni vagy grillezni való húsokat, majd tegyük őket a hűtőbe 1-2 órára, hogy átjárják az ízek.

Fotók: tastefoodblog.files.wordpress.com, staticflickr.com

Oldalak

Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...