Többé nem szárad ki a csirkemell, ha ezentúl így sütöd: mennyeien omlós és szaftos marad

A csirkemell egy rendkívül népszerű alapanyag, de sajnos könnyen kiszáradhat a sütés során, ennek elkerülése érdekében pedig érdemes elsajátítanod egy kiváló és egyszerű trükköt.

Próbáld ki bátran!

Akár egy gyors hétköznapi ebéden, akár egy ünnepi vacsorán gondolkodunk, a csirkemell mindig remek választás, hiszen számos ízletes fogás varázsolható belőle az asztalra – imádjuk rántott formában, de a pörköltbe is isteni, ahogyan rengeteg tésztaételhez is kiválóan passzol. Pikk-pakk el lehet vele készülni, isteni finom, ráadásul mivel igencsak kalóriaszegény, a diétába is könnyen beilleszthető – ám ha nem vagyunk kellően körültekintőek, könnyen kiszáradhat, és elveszítheti omlós állagát, amitől az egész végeredmény élvezhetetlenné válik. Szerencsére létezik egy roppant egyszerű konyhai praktika, ami garantáltan segít megőrizni a hús nedvességtartalmát; a részletekért kattints a galériára!

Video Horányi Juli, Tóth Vera, Mihályfi Luca: Tényleg nehezebb nőként a zeneiparban?

Leadfotó: Getty Images

Forrás: Blikk Rúzs

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Az ünnepi szezon tökéletes alkalom, hogy a körmeink is ragyogjanak. Ha szereted a klasszikus karácsonyi árnyalatokat, de a túl harsány zöld vagy piros nem a te stílusod, a hófehér manikűrök igazi...
Egészség
Sokan észrevehetik, hogy télen magasabb a vérnyomásuk. Nem titok, hogy ilyenkor jobban oda kell rá figyelni.
Sztárok
Solti Ádám számára most minden a színház, és a család körül forog. A Madách Színház színésze ritkán enged ilyen mélyen bepillantani a kulisszák mögé – most azonban őszintén mesélt szerepekről,...
Lifestyle
Megint egy új kifejezés a mesterséges intelligenciával kapcsolatban, amit meg kell jegyezni. Ez tényleg világszintű mérföldkőnek számíthat.
Sztárok
Azt is megkérdezték Zacher Gábortól, hogy ha választani kell, akkor a bejgli, vagy a zserbó a nyerő nála.