Utazás

Melyik festői szépségű európai város látható a képen? Csak a született földrajzzsenik vágják rá egyből a választ

Ha rajongsz a mediterrán hangulatú, egyúttal gazdag történelmi múlttal rendelkező városokért, akkor te sem fogsz sokat merengeni a megoldáson.

Mindig állj készen a váratlanra!

Lehet, hogy földrajztudásod párját ritkítja, helyismereted hiánytalan, vizuális memóriád pedig a tökéletesség határát súrolja, ettől függetlenül mindig akadhatnak olyan fejtörők, melyek még neked is feladják a leckét. Ha rajongsz a mediterrán hangulatú, színes és tartalmas történelmi múlttal rendelkező európai települések iránt, akkor a kisujjadból fogod kirázni a megoldást - legalábbis reméljük. Egyvalamit már megtanulhattál képrejtvény-sorozatunk során: mindig érdemes előre felkészülni a kellemetlen meglepetésekre! Ha még mindig nem sikerült elrettentenünk, akkor lapozd fel galériánkat, és indulhat is az újabb megmérettetés! Mindent bele!

Íme az első fotó: reméljük, már ez alapján kezd körvonalazódni benned a megoldás, de ha nem, az sem baj! Lapozz tovább!
Kattints a további képekért!

Az európai városokat olyan jellegzetes történelmi épületek határozzák meg, mint például a párizsi Eiffel-torony vagy a londoni Big Ben. Néhány város pedig ultra-modern felhőkarcolókkal vonzza a látogatókat.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!