Sztárok

Teljesen eldurvult Kevin Costner válása: Hihetetlen, mit követel a feleségétől

Kevin Costner és Christine Baumgartner válási procedúrája meglehetősen eldurvult.

Bekeményített a színész

Annak ellenére, hogy a házassági szerződésükben feketén-fehéren le van írva, hogy válás esetén Baumgartnernek kell elköltöznie, ő még mindig az egykori közös otthonukban él. Kevin Costnernél most betelt a pohár és bekeményített.

Costner ugyanis elintézte, hogy bírói döntés alapján Baumgartnernek július 13-ig el kelljen hagynia az ingatlant. A bírósági iratokban az áll, hogy a nő "az egyik megalapozatlan érvet használja a másik után" annak érdekében, hogy indoklást adjon arra, miért kéne a közös ingatlanban maradnia. "Tisztelettel kéri a bíróságtól, hogy rendeljék el Christine azonnali kiköltözését a saját tulajdonú lakhelyéről, legkésőbb 2023. július 13-ig" - áll a dokumentumban.
Kattints a további képekért!

Forrás: People Fotó: GettyImages

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!