Kevin Costner ritkán látott fiáért megvesznek a nők: a 28 éves Liam apjánál is sármosabb

Kevin Costner fiatalon a nők álma volt, nem véletlenül: a színész igazi szívtiprónak számított, ám ezt a szerepet mára átvette tőle hét gyermekének egyike, Liam.

Nem élvezi a reflektorfényt

A kétszeres Oscar-díjas amerikai filmrendezőt, producert és színész, Kevin Costnert bizonyára senkinek sem kell bemutatni: a marketing szakon végzett filmsztár mindössze egy hónapot dolgozott szakmájában, mielőtt színész lett belőle, karrierje pedig még mindig szárnyal, annak ellenére, hogy Kevin már 69 éves. Az egykori hollywoodi sármőr azonban nem csupán tehetsége végett szerepelt gyakran a címlapokon: magánélete és nőügyei miatt is sűrűn cikkezett róla a sajtó, ami nem is csoda, hiszen Costner kétszer házasodott, és összesen hét gyermeke született. Egyik közülük Liam, aki apja egyik egyéjszakás kalandjából született a színész negyedik gyermekeként, és bár a 28 éves férfi kerüli a reflektorfényt, azért vannak róla fotók, melyek azt bizonyítják, hogy legalább annyira sármos, mint édesapja fiatalon. Galériánkban mutatjuk őt!

Bár Kevin filmes pályája nem indult be könnyen, hiszen rengeteg kivágott jelenet és mellékszerep után következett csak be a nagy áttörés egy westernnel 1985-ben, a nők már karrierje kezdetén is megvesztek a jóképű férfiért, aki idővel valódi szexszimbólummá vált.
Kattints a további képekért!

Akshata Murty nevéről sokan még csak nem is hallottak idehaza, pedig Nagy-Britannia miniszterelnökének 44 éves felesége valódi természetes szépség.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.