Súlyos gonddal küzd Verebes István, így van most a Heti hetes egykori sztárja

Verebes István már kezd hozzászokni, hogy az öregedés őt sem kerülheti el. Ettől függetlenül ismét bevállalt egy filmszerepet.

Sokan nem tudják, de a színész már alig hall valamit, szinte megsüketült

Verebes István valóban rendkívül sokoldalú művész, aki színészként, rendezőként, dramaturgként, íróként és dalszövegíróként is maradandót alkotott.

Mára méltán vált az egyik legismertebb magyar kulturális ikonná. Születése óta eltelt évtizedek alatt Verebes a magyar színházi és televíziós világ meghatározó alakjává nőtte ki magát, olyan tehetséggel és elhivatottsággal, amely példaértékű a következő generációk számára.

Geszti Péter is azért hívta meg a műsorába, mert már nagyon hiányzott neki a színész egyedi karaktere. A galériánkban megmutatjuk, mi van most vele, és visszafordítható-e a jelenlegi egészségügyi állapota!

Az 1980-as években a Magyar Rádiónál vezetett kabaréműsorokkal vált ismertté, ahol politikai témákat sem kerülve bátran fejezte ki véleményét. Ezért lett később a Heti hetes egyik ikonikus szereplője is.
Kattints a további képekért!

Nincs olyan nap, hogy a rendező ne gondolna egykori pályatársára.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Home&Design
Mikor jön el az ideje egy új kanapé beszerzésének? Íme, a válasz!
Sztárok
Bár Kamilla rangjának hála gyakorlatilag bármit megkaphatna a világon, a királyné jelenleg nem ékszerre vagy bármilyen más drága tárgyra vágyik, hanem valamire, amit csak Károlytól kaphat meg.
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...