Súlyos gonddal küzd Verebes István, így van most a Heti hetes egykori sztárja

Verebes István már kezd hozzászokni, hogy az öregedés őt sem kerülheti el. Ettől függetlenül ismét bevállalt egy filmszerepet.

Sokan nem tudják, de a színész már alig hall valamit, szinte megsüketült

Verebes István valóban rendkívül sokoldalú művész, aki színészként, rendezőként, dramaturgként, íróként és dalszövegíróként is maradandót alkotott.

Mára méltán vált az egyik legismertebb magyar kulturális ikonná. Születése óta eltelt évtizedek alatt Verebes a magyar színházi és televíziós világ meghatározó alakjává nőtte ki magát, olyan tehetséggel és elhivatottsággal, amely példaértékű a következő generációk számára.

Geszti Péter is azért hívta meg a műsorába, mert már nagyon hiányzott neki a színész egyedi karaktere. A galériánkban megmutatjuk, mi van most vele, és visszafordítható-e a jelenlegi egészségügyi állapota!

Az 1980-as években a Magyar Rádiónál vezetett kabaréműsorokkal vált ismertté, ahol politikai témákat sem kerülve bátran fejezte ki véleményét. Ezért lett később a Heti hetes egyik ikonikus szereplője is.
Kattints a további képekért!

Nincs olyan nap, hogy a rendező ne gondolna egykori pályatársára.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Joe Biden visszalépésével Kamala Harris esélyt kapott arra, hogy ő legyen a befutó a novemberi elnökválasztáson. Most a párjával nagy fordulatot vesz az életük, aki mindenben támogatni fogja.
Lifestyle
Te is nehezen tudsz elaludni? Egy egyetem kutatói most rájöttek a titok nyitjára, amit valószínűleg te is be fogsz vetni.
Sztárok
Az RTL már tavaly decemberben bejelentette, hogy idén újra képernyőre kerül a 2023-as év egyik legnézettebb műsora, vagyis a Sztárbox, ami egy újabb évaddal debütál.