Egy emberben bízik már csak Harry: nem Meghan az

Egyetlen személy van csupán, akivel Harry herceg úgy érzi, hogy igazán őszinte lehet, sokak meglepetésére ez az illető pedig nem a felesége.

Egyedüli támasz

Rosszul áll a szénája Harrynek, ma már szinte senki sem kíváncsi rá a brit királyi családban, ami nem meglepő, tekintve, mennyi fronton intézett támadást rokonaival szemben az utóbbi években. Még a hozzá korábban legközelebb álló személy, Vilmos is hátat fordított neki, ugyanis képtelen neki megbocsátani, hogy a herceg híres-hírhedt önéletrajzi könyvében, a Tartalékban súlyos vádakat fogalmazott meg Katalinnal kapcsolatban. A sussexi jó ideje így már csak saját családjára számíthat, holott mióta kiderült, hogy menye és édesapja is rákos megbetegedésben szenved, nagyon szeretné visszaszerezni a família bizalmát. Van azonban egy ember az életében, aki a botrányoktól függetlenül mind a mai napig kitart mellette, és ítélkezés nélkül meghallgatja és támogatja. Részletek a galériában!

Mint ahogyan arról korábban a Femcafe.hu is beszámolt, május elején Harry visszatért Londonba, hogy megünnepelje az általa alapított Invictus Games névre keresztelt sportesemény 10. évfordulóját.
Kattints a további képekért!

Sussex hercege mindössze 12 éves volt, amikor elveszítette édesanyját egy tragikus autóbaleset miatt – Harry könyvében őszintén vallott arról, milyen gondolatok kavarogtak benne, mikor megtudta, hogy Diana meghalt.

Leadfotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Forrás: Express

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.