Sztárok

Victoria Beckham filléres szépségtrükkjét te is imádni fogod: ez a focistafeleség tökéletes bőrének titka

Az énekesnő egy szuperélelmiszerre esküszik, amiből rengeteget fogyaszt tökéletes és ráncmentes bőrének megőrzése érdekében.

A mai napig nők milliói irigylik őt

Victoria Beckham igazi divatikon, aki nemcsak ruhakollekciójával tört be a divatvilágba, hanem már piacra dobta saját nevét viselő kozmetikai termékeit is, amivel hangsúlyozni szeretné, hogy a szépségápolás több mint a sminkelés. A focistafeleség azt vallja, nem sminktermékekkel kell elrejteni bőrhibáinkat, hanem a dolgok mélyére kell ásni, és belülről kezelni a problémákat – ehhez pedig az elfogyasztott élelmiszerek a legfontosabbak. Ő maga is sokat tesz azért, hogy bőre minél szebb és üdébb legyen még 49 évesen is, az évek távlatából pedig már rájött, hogy bár nagyon sokat segítenek a különböző krémek és arckezelések, mégis egy olyan élelmiszerre esküszik, melyről állítja, hogy többet használ a kenceficéknél. Lapozz, és eláruljuk, mit eszik mindennap a gyönyörű énekesnő!

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy egyike alatt születtél? Akkor várhatóan a te hetedet is próbatételek nehezítik meg.
Fashion&Beauty
A forró hónapok megérkezésével nemcsak a ruhatárunk frissül fel könnyed, szellős darabokkal, hanem a sminkünk is új, élénkebb és frissebb irányt vesz.
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...