Sztárok

Abszurd tesztet alkalmaz a jelentkezőkön Katalin és Vilmos: a házaspár ezzel a bizarr módszerrel dönti el, ki dolgozhat nekik

Nincs egyszerű dolga annak, aki Katalin hercegné és Vilmos herceg személyzetének tagja kíván lenni, az állásinterjú részeként ugyanis az illetőnek át kell esnie egy meglehetősen bizarr teszten.

Nem csak beszélgetés zajlik az állásinterjún

Noha Katalin hercegné és Vilmos herceg jóval hétköznapibb életet élnek zárt ajtók mögött, mint ahogyan azt elsőre gondolnánk róluk, királyi kötelezettségeik és feladataik végett rengeteg időt töltenek házon kívül, amikor pedig végre letehetik a munkát, alig várják, hogy együtt legyenek a gyermekeikkel. Mindezt tekintetbe véve érthető, hogy a ház körüli tennivalókhoz már nincs túl sok kedvük, ráadásul sok értékes időt megspórolnak, ha kiszervezik másoknak az otthoni munkát. Alkalmaznak dadát és házvezetőnőt, akiknek igyekeznek biztonságos, meghitt, valamint békés munkahelyi körülményeket teremteni, mindezért cserébe azonban természetesen részükről is vannak elvárások, melyeket már az állásinterjún tisztáznak a potenciális dolgozóval. A találkozó során azonban nem csupán egy egyszerű beszélgetésre kerítenek sort: a walesi hercegi pár furcsa tesztnek veti alá a hozzájuk jelentkezőket, hiszen nagyon fontos számukra, hogy megtalálják a tökéletes alkalmazottat. Részletek a galériában!

Katalin és Vilmos híresek arról, hogy mindig precízen, alaposan, alázatosan és a szabályoknak megfelelően látják el a kötelezettségeiket, az pedig egyáltalán nem meglepő, hogy ugyanilyen munkamorált várnak el az alkalmazottaiktól is.
Kattints a további képekért!

A szakértő szerint benne van a pakliban, hogy az idei karácsony teljesen más lesz a brit királyi család számára, mint az eddigiek – mindez egyetlen olyan döntésen múlhat, amit ha III. Károly meghoz, Vilmos és Katalin nem biztos, hogy a famíliával együtt ünnepelnek majd.

Leadfotó: Chris Jackson/Getty Images
Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az egészséges és gyönyörű haj megőrzése szempontjából nagyon fontos, hogy megfelelő hajbalzsamot használjunk, emellett viszont az sem mindegy, hogyan is használod az adott terméket.
Fashion&Beauty
Nem mindegy, hogy milyen ruhákban és kiegészítőkben indulsz útnak a következő nyaralásodra.
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!