Sztárok

Senki sem értette, mi történt köztük: ilyen volt Koós János és Hofi Géza viszonya, miután szétváltak útjaik

Hofi Géza és Koós János az ország nagy kedvencei voltak, akik külön-külön, valamint párban is óriási sikernek örvendtek. A magánéletben is barátok voltak – legalábbis egy darabig.

Legendás páros

Mint ismert, Hofi Géza és Koós János egy ideig sokat dolgozott együtt, leghíresebb közös munkájuk a Malek Miklós és Szenes Iván által írt Macskaduett. 1967-ben Siófokon az Országos Rendező Iroda (ORI) Halló! Itt Balaton! című műsorában léptek fel először együtt, és később nagy sikert arattak országszerte a Hofi-Koós show című műsorukkal. Duójuk sikersorozata és barátságuk hamar legendássá vált, amikor pedig közösen álltak színpadra, egy ország dőlt a nevetéstől, sőt archív felvételeik mind a mai napig mosolyt csalnak az arcokra. A páros útjai egy idő után elváltak, ennek okaira pedig mindenki kíváncsi volt, ahogyan arra is, milyen maradt a viszonyuk a kulisszák mögött. Részletek a galériában!

„Egy alkalommal Siófokon léptünk fel számos színésszel, énekessel. Este tábortüzet raktunk, és a többi művésszel közösen elkezdtünk borozni, szalonnát sütni” – idézte a Story magazin a táncdalénekes szavait a Koós kapitány képtelen képes könyve című önéletrajzi műből.
Kattints a további képekért!

Hofi Géza mindössze 23 éves volt, amikor kimondta a boldogító igent első feleségének, Vnoucek Margitnak. Rajongásig imádták egymást, szerelmüknek pedig végül az asszony halála vetett véget.

Leadfotó: Fortepan / Szalay Zoltán

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.