Sztárok

Legyőzte a botox és a ráncfeltöltés a világhírű színésznőt: teljesen eltorzultak az egykor csodaszép sztár vonásai – fotók

Helen Hunt a kilencvenes évek egyik legfelkapottabb hollywoodi színésznője volt, s noha még mindig forgat, manapság jóval kevesebbet hallani róla. Ráadásul látványosan meg is változott a külseje, szinte alig lehet már felismerni…

Meglepő átalakulás

Helen Hunt 1963. június 15-én látta meg a napvilágot a kaliforniai Culver City-ben; mivel édesapja rendező volt, korán megismerkedett a színészettel, a szakma pedig már néhány esztendősen megtalálta, azonban eleinte még az igazán nagy szerepek elkerülték, inkább tévésorozatokban foglalkoztatták. 1985-ben a szintén pályakezdő Sarah Jessica Parkerrel szerepelt egy habkönnyű komédiában, majd Francis Ford Coppola rendezte az Előre a múltba című vígjátékban. Ezt követően kivétel nélkül minden szereplését siker koronázta, a kilencvenes évekre pedig elért pályája csúcsára: jobbnál jobb munkákkal keresték meg, nevét az egész világon mindenhol ismerték, ő maga pedig lubickolt a csillogásban és a reflektorfényben. Ma már azonban nem mutatkozik a nyilvánosság előtt olyan sűrűn, így amikor olykor-olykor feltűnik valahol, sokak számára okoz meglepetést, hiszen egykori önmagához képest szembetűnően megváltozott. Galériánkban megmutatjuk, hogyan fest napjainkban a 60 esztendős filmsztár:

Helen Huntra a filmszakma először a Tánc a vízen című drámában figyelt fel, ennek alapján szemelték ki négy évvel később a katasztrófafilm, a Twister főszerepére, igazi nagy lendületet azonban az adott a karrierjének, hogy ő kapta a Megőrülök érted című tévésorozat női főszerepét, melyért négy Emmy-díjat, 1994-ben pedig Golden Globe-díjat kapott.
Kattints a további képekért!

Tara Reid a 2000-es évek egyik legnépszerűbb bombázója volt, mostanra azonban annyira megváltozott, hogy simán elmennék mellette az utcán – ez pedig annak tudható be, hogy túl sokszor feküdt kés alá az elmúlt esztendőkben.

Leadfotó: J. Vespa/WireImage/Getty Images
Forrás: filmezzunk.hu

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.