Sztárok

Megvan a Dancing with the Stars győztese: elképesztő, ki lett a parkett ördöge 2023-ban

A Dancing with the Stars negyedik évada sem volt meglepetésektől és hihetetlen produkcióktól mentes: az utolsó élő showban azonban már csak három pár küzdhetett meg a végső győzelemért.

Ő volt a legjobb táncos 2023-ban

Október 14-én vette kezdetét a Dancing with the Stars negyedik évada, és a szezon ezúttal sem okozott csalódást, hiszen 10 fergeteges páros mutathatta meg a zsűrinek és a nagyközönségnek tánctudását, valamint a hihetetlen fejlődését hétről-hétre. Radics Gigi, Sydney van den Bosch, Hunyadi Donatella, Király Linda, Eszenyi Enikő, Szabó András Csuti, Simon Kornél, Krausz Gábor, Marics Peti és T. Danny is tánccipőt húzott, és profi táncpartnereikkel minden élő showban felszántották a parkettet látványos koreográfiákkal. Végül azonban most is csak három páros juthatott a döntőbe: Krausz Gábor és Mikes Anna, T. Danny és Lissák Laura, valamint Marics Peti és Stana Alexandra közül került végül ki a győztes, aki elnyerte 2023-ban a parkett királya és királynője címet.

Lapozz a győztesért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...