Sztárok

Kamilla felrúgta Erzsébet egyik legősibb hagyományát: a királyné nem követi többé anyósa kedvenc divatszabályát

A néhai királynő élete minden területét illetően felállított jó pár szabályt és előírást, amit a környezetével is betartatott, halála után azonban minden megváltozott: Kamilla például az egyik íratlan szabálynak nem hajlandó többé engedelmeskedni.

Az engedetlen királyné?

Senkinek nem újdonság már, hogy Erzsébet királynő halálával a néha uralkodó legidősebb fia, Károly került a trónra, ezáltal Kamilla pedig hercegnéből királynévé lépett elő. Az új uralkodópárt azonban sok brit nem kedveli, hiszen jó páran a mai napig nem tudják elfogadni Kamillát, amiért a király hitvese annak idején elcsábította Károlyt Dianától, ezzel tönkretéve egy családot. Igen ám, de sokaknak mégsem csupán ez szúrja a szemét Kamillát illetően, hanem az, hogy friss királynéként már is változások tömkelegét vezette be a palota háza táján: megszüntette például az udvarhölgyek egész pozícióját és eltörölte az azzal járó feladatköröket is, ugyanis elavultnak tartotta ezt a rangot vagy titulust. Pedig az udvarhölgyek nagy segítségére voltak például Erzsébetnek és az uralkodóház többi nőtagjának is, hiszen pénzért cserébe kiszolgálták a királyi leszármazottak igényeit nap mint nap. Kamilla azonban nem kér belőlük többé, és mint kiderült, szakított Erzsébet egyik másik ősi hagyományával is, méghozzá az uralkodónő egyik kedvenc divatszabályával.

Erzsébet királynő szinte mindig élénk, már-már rikító színű ruhákat viselt a nyilvános eseményeken: a harsány darabokat egy színben hozzáillő kalappal párosította, ez volt az uralkodó védjegye, amitől csak ritkán tért el.
Kattints a további képekért!

Károly feleségének még szigorúbb szabályokat kell követnie, mióta királyné lett belőle, pedig eddig sem volt fenékig tejfel az élete az előírások tekintetében…

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az egészséges és gyönyörű haj megőrzése szempontjából nagyon fontos, hogy megfelelő hajbalzsamot használjunk, emellett viszont az sem mindegy, hogyan is használod az adott terméket.
Fashion&Beauty
Nem mindegy, hogy milyen ruhákban és kiegészítőkben indulsz útnak a következő nyaralásodra.
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!